Saturday, January 19, 2008

TEDEN

Ki se počasi izteka, je bil pester kot že dolgo ne. Ne bom lagal, če napišem, da se tolikokrat še nismo skregali. Ta teden je bil, hehe, napet kot struna, kar je čudno, saj se je končalo prvo ocenjevalno obdobje in naš razred je prvo polletje spet zaključil brez kakršnih koli NMS-jev (brez graj, popravcev ...) Spet smo 100% razred. Pfff.
Krneki, kakšna gimnazija je to, brez kolov? Brežiška ...

Veliko smo se prepirali, razlogi so bili najrazličnejši. Tudi reditelji so bili med njimi. Nepobrisana tabla je večji hudič kot je morda videti. Prav lep prepir se da pridelati iz tega:)

Tabla panning.

Kot vedno, je najbolje se ne vtikati v prepir. To je kristalno jasno Simonu. On si v ušesa vtakne slišalke svojega razbitega MP3-ja in postane nedovzeten za okolico. Čas prepira izkoristi v muzikalične namene:)
No, eni pač nismo tako nadarjeni glasbeniki, in zato raje vrtimo jezike.

Mjuzikolođi.

In kdo je general bitke proti profesorjem? Dame in gospodje, samo za vas, Tadej "Drax" Drakulić Rdeči I.
Ne, poba je res nadarjen, da te spravi ob živce. Nenehno išče malenkosti, ki bo morda lahko odprle novo bitko proti profesorjem. In jih tudi najde. Ko se vsi ostali vdamo v usodo in si z grenkobo v glasu govorimo Ne da se mi več, on še vedno vztraja.
Ne, naš rdečko je poglavje zase.

Herr General.

Naša šola je zanimiva šola. Deluje v prostorih nekdanjih samostanskih hlevov in ima dva obraza. Eden je ruševinasto arhaični, drugi pa neokusno moderen. In ne pašeta skupaj.
Prav tako je zanimivo, kako "pri nas" skrbijo za dijake. Šola je ZAKLENJENA, tako da med odmori na prostost vodi le skok skozi okno ali pa prilično samomorislki prehod skozi profesorski vhod, ki ga nenehno stražijo izšolane gorile.
Ne, ni nam lahko.
Imamo pa tudi kamere, ki ne delujejo. V to smo se lahko prepričali, ko so lani vdrli v našo Preljubo.
Lepo skrbijo za nas in nam dajejo vtis, da smo opazovani, da smo zvezde.

BigBrother in da haus.

Vselej pa vsi križi, muke in težave minejo, ko zadnjič odzvoni. Takrat je zvok šolskega zvonca najlepši in ne spominja na zaporniško sireno, tako kot pred kako uro biologije. Ne, ob 13:20, 14:10 ali pa ob 15:00 je vsega konec.
In vsi se zgrnemo proti izhodu, ki nam omogoči, da zapustimo kremplje naše Preljube in se ponovno infiltriramo v svet svobode, da vdihnemo svež zrak, da se zavedemo, da živimo v svobodni državi.
Ja, takrat je najlepše.

Adijo, GiB.

No, tako nekako zgledajo moji občutki preliti na medmrežje.
Gimnazija, ne glede na vse, kar sem zgoraj zapisal, ti priznam, da uživam. Najlepša leta bom pustil v mestu prašičjih sejmov in ni mi žal. Ni mi žal, ker sem spoznal zares dobre prijatelje. Prijetelje, ki te ne zajebejo. Hvala ti za to.
Tvoj Lenartek
Do nadalnjega.

Aja, pa z Lightroomom delam zdaj. Juhej! Rawshooter ostaja za tipične primere ...

8 comments:

CyMaN said...

Super da si prešaltal na LR. Saj boš sam videl :)

Anonymous said...

tista da ste 100% razred je bla sarkastična, ane? :D

Dan said...

Fajn fotke, kako pa se obnese lightroom :D

Drax said...

Haha Herr General;D

Smo 100%, to ni nobena laž.

Sam tako pa spet ne živciram. Mal manj

somefour said...

spet eden fenomenalnih postov.
ko si že rečem, mah, ne da se mi zdj gledat blogov..mah, ajd..pa bom...pa sm spet čist paf :D smeh :D vredno mojega časa :D
suuuuper..:D mi smo pa kr neki..58% al kuk..jao jao :D

Drax said...

Morate si boljšo razredničarko zrihtat...

someone said...

naša razredničarka je čist ok..

Vido said...

eh 3.b ko 3.b :) preveč ste kul...
fotke so pa zakon :)