Saturday, November 03, 2007

pride tak - nimaš kej

V kurac naj gre vse skupaj.
VSEVSEVSE!!!

Okej, par fotk.
Trije portreti, narejeni na istem pikniku kot Peterček, Juš, Juš in Spomini ...

Luka.
I.

II.

III.

Aparat se je pokvaril in vse skupaj je postalo tako patetično.
Zdaj poteka praznenje arhiva.
Ko bo konec, bo konec.

P.S.: Počasi začenjam zbirati ponudbe za 50ko in 85ko ...

17 comments:

ZiZa said...

ej! če boš dal oglas na slo-foto bomo začel zbirat podpise (peticija, da se bo lenyn še ukvarjal s fotografijo)


P.S. tretja fotka je super. zaradi oči... morda

Natrix said...

Še zmeraj ne vemo kaj je narobe s fotoaparatom :S?

neon said...

natrix, lenyn pač skrbi za napeto vzdušje :D

Drax said...

ne ga izivat Neon...

bloodi said...

prov maš prodaj vse pa se zapij do mrtvega:D

Pakul - Luzdi - Luka said...

Živ.

Spet dobri portreti..ampak pustmo to. Bolj me zanima tisti p.s.: V čem pa je joke da boš zbiral ponudbe za 50tko in 85?? Mislm ok, aparat te neki zajebava ampak sej servis pa je...če ga uni ne rešijo pa pač skušaš spraskati za kakšen body..zakaj bi vse prodajal?? :) Ne seri jebemtiš, kje bom pa pol fotke gledu? :)

CyMaN said...

Js rečem - brez skrbi, vse bo še ok, še doooolgo bomo lahko brali ta FOTOblog, lenč ne bo mogu nehat ;)

maja h. said...

jah, poznam feeling, ko aparat zajebava, pa ko gre na servis, pa ko spet zajebava, pa pol še objektiv zajebava, in še ta drug zajebava in še zmeri ni vse ok. samo, sej bo ...

držim pesti!

Lenart Senica said...

Žiga, ma, peticija ne bo dost:)

Natrix, okvara je ravno tolikšna, da ti vzame še tisto malo veselja.

Neon, ah ja...

Drax, pazi se me!

Blood, ja, mal že pogrešam alkohol..:)

Pakul, ah, škoda besed.. Fora sploh ni v okvari - okvara le še spodbudi tisto željo po prenehanju..

Cy, bomo videli

Maja, glej reply za pakula:)

Pero said...

Vzemi si pavzo. Saj jo vsi rabimo kdaj, sam jo zagotovo enkrat letno. Recimo imel sem 2 sešna pred kratkim (petek in ponedeljek), en editorial za FHM in pač eno sm fotku za sploh ne vem kaj. Z muko, sploh se mi ni dalo (ker je bilo v studiu, brez koncepta itd), pa še modela sta bila čisto bedna. Potem sem z muko pričakoval današnje fotkanje 7 letne hčerke od fotrove kolegice. No ko sem začel je bilo prav fajn. In imam že ideje za en odfukan session (samo ti se ponavadi ne izvedejo, ker je težko najti primerne modele, bejbe bi pa itak vse ble samo lepe, kaj drugačnega jih pa ne zanima in/ali tudi ne zmorejo...). Torej stvari grejo naprej. Obrne se v trenutku. V tem sva si pomoje dost podobna. Jst mam tut fleše:D.

Hvala bogu da se s koncem meseca poslavljam od pro fotografije (nov nefotografski job zasedem decembra) in bom fotkal le še to kar meni paše. Milina!

Lenart Senica said...

Pero, najprej hvala za izčrpen komentar, pomaga.
No, pr men v bistvu ni fora v pomankanju idej. Nikoli ne fotkam na podlagi nekega koncepta, vedno pritisnem, kar v trenutku vidim, kar mi je všeč. Zato tudi nimam nekih serij, oziroma ne morem fotkati 'na besedo'.
Tako tudi vem, da fotografski poklic (v vseh možnih različicah) ni zame.

Ne vem, kaj je narobe, vem pa da spletne galerije in forumi na mene naredijo več škode kot koristi.
Ampak... addiction..

Ne vem, kaj bom naredu, ampak v nobenem primeru ne bo fino:)

gregor žnidaršič said...

Res, da nisem reden obiskovalec fotoblogov, nisem jst kriv, ampak ta me vedno preseneti z vsebino. Nikoli nevem kaj bo jutri, zelo nepredvidljivo.
Se nanaša tudi na ostale poste.
Super fotke...
LP

kjašk said...

po mojem si prav ugotovil to glede galerij in forumov. ti raje fotkaj kar in kolikor ti srce poželi in se ne obremenjuj s komentarji. mnogi med njimi so lahko koristni, mnogi so pa povsem odraz (dostikrat malo ozkega) komentatorjevega pogleda na fotografijo. kar je pravzaprav njihov problem, ne tvoj. pa zaradi tega ni treba bit povsem zadovoljen s svojimi fotkami, se da skoraj vedno narediti nekaj še bolje. je pa povsem na tebi, da sam izbereš le tisti koristen nasvet, ki je res na mestu. tudi, če včasih prezreš večinsko mnenje.

tako kot je najbrž to, kar sem napisal, brez veze in še eno "pametnikovačenje" več, je tudi brez veze, da premišljuješ o tem ali bi še fotkal ali ne. po tistem, kar sem videl pri tebi, predvsem po veliki meri iskrenosti v izražanju tako s fotičem kot besedami, se mi zdi, da rabiš fotkič za živet ravno tako kot rabiš žlico za juho jest.. ;) če ne maraš juhe, potem žlice mogoče res ne rabiš. ampak če je juha dobra, res dobra?.. ;)

pride tak - nimaš kej. in bo še prihajalo.. in je potem še večji užitek, ko se spet predaš filingu pri fotkanju in ne (vsaj ne pretiranem) razmišljanju. in užitek je najbolj pomemben, ne? ;)

maja h. said...

dej no Lenart no. vsak ma kdaj tako obdobje.., ko ma dost vsega, sej bo. držim pesti. posluši nas, no! cheers, m :)

Elvis O. said...

Ajej, škoda da te je aparat zaputu. Meni je praktično nov (star 3 mesce) 400D za 1 mesec romoal na servis, ker ni hotu slikat v vertikalnem položaju.

Kot pravi Pero, pavza pomaga pri katerikoli stvari, ki jo počnemo "vsakodnevno", ker šele med tisto pavzo se lahko zazreš nazaj in vidiš kaj si dosegel, in kolko to vse to pomeni.

Zato ti si kr privošči pavzo, malo poglej svoje zagotovo dobre uspešne fotke, naj ti to da voljo in motivacijo za naprej.

Tako je moje mnenje...

Gregor Harih said...

Odlični portreti!!!

Lenart Senica said...

Gregor Ž., hvala za pohvalo:)

Kjašk, lepo si napisal, hvala ti. :)

Maja, I will survive!!! :)

Elvis, hvala:)

Gregor H., tnx a lot!