Thursday, September 20, 2007

ja, sončni zahod

Prejšnji post je bil v bistvu teaser (wannabe). Hehe, moram vas malo zrajcat. Pa čeprav z barvami, ki se med seboj nikakor ne ujemajo.

Ok, tele fotke so bile posnete ob sončnem zahodu, svetloba je bila ravno pram mehka in ravno prav jo je bilo.

Eh.
Temne oči, grrrr...

Tule sem stopil na stol. 50ka.

Stopil na stol. 85ka.

Mnenja?
Lepo prosim...

5 comments:

Žiga Gričnik said...

Dokler si ne vzrtaš lukne v koleno ti ne komentiram več! SPLOH NISI ZA FORE! No, mal heca, zdej pa resno. Zanimivom mi je, ker sem pri tebi navajen ČB fotk, so mi pa tudi te barvne všeč, mogoče je ravno ta barvni štih tisti, ki naredi fotografijo posebno. Všeč sta mi zadnji dve, pri prvi ne vem ni mi všeč njena poza... Zdej če sm še malo picajzlarski me na drugi še moti tista torba al kaj je v levem spodnjem kotu. Drugače pa kot sem že omenil dober barvni štih.

mitzila said...

Men je pa prva najboljša. Oči so tako lepo povdarjene in barve so ful tople in me ka ogrejejo...

Anonymous said...

Ne dopadejo se mi preveč. Si naredil že mnogo boljše. Zakaj ne poskušaš še česa drugega fotografirat? Mislim da smo se malo naveličali portretov (no vsaj jaz sem se jih :D). Pa brez zamere. Objavi še kakšne druge motive. Siguren sem, da znaš še kaj drugega odlično pofotkat. :D

Anonymous said...

Če bi, bi izbral barvni dve.

Lenart Senica said...

Prelc, vem, da sem naredil že boljše. Kako veš, da ne fotkam ničesar drugega?;) Fotkam, ampak pač so mi portreti najljubši in vem, da se ponavljam.
Meni je fotografiranje min-dof portretov izziv, saj je prekleto težko dobiti obe očesi v pas centimeterskega dofa.

;)