Friday, February 09, 2007

KARTE in NOŽI ali kako se jebe v glavo mladega jelena

Jeleni so lepe živali. Njihova dlaka se sveti, njihovi rogovi so mogočni in njihovo oglašanje ponosno. Lepo je biti jelen. Ampak, kose mladega jelena začne jebati v glavo, poči film.

Tako je, lovski mojster ima grozen vpliv. Tako na mladega jelena kot tudi na potencialno košuto. Kjer se začne se tudi konča. V pizdi (mišljeno v prenesenem pomen).

Karte se počasi odkrivajo. Lahko zamižiš, se obrneš stran, jih ignoriraš… ampak karte se obračajo in so bistvenega pomena. Ko misliš, da je najhuje, ko si na tleh, prijatelj potegne iz rokava, žepa, nogavice, lahko tudi gat… aduta. Aduta, ki te uniči. Karta se nenadoma spremeni v nož, zastrupljen, zarjavel in top nož, ki počasi trga mišice. Ko ni več kontrole nad kartami (posledično noži), postane nevzdržno. Noži so povsod. Lovski mojster je dobro opravil.

Zabode ti ga v hrbet, med rebra, v usta, prereže ti križne vezi, in tako padeš. Padeš na posteljo, narejeno iz nožev. Kakor da to ne bi bilo dovolj, je tu še en nož. Najmanjši, najbolj top, najbolj zarjavel in najbolj strupen. Ta je najbolj boleč. Zabode ti ga v srce. Kdo ti ga zabode?

Tako si nenadoma pokrit s kartami, ki te dušijo, pokrit je vsak kvadratni milimeter in vpijajo kri iz ran, ki so jih naredili noži. Le ena rana je ostala nepokrita (trikrat ugibajte katera). In v to jebeno rano ti stresajo sol. Sol, ki te počasi a nezadržno izsušuje.

Tako. Suh sem. Izsušen.


Hvala vsem, ki tega niste brali.

danes, 8:19, slovenščina

P.S: cenzurirana verzija

1 comment:

Anonymous said...

Kakšna cenzurirana verzija, jebenti?! Daj gor necenzurirano, kurc gleda vse skup, naj šprica kri!