Wednesday, December 13, 2006

vektorji

Vektor - usmerjena daljica, ki jo določajo trije podatki:
  • prijemališče
  • velikost
  • smer
Vir Wikipedia

...

Ljudje smo si različni. Različni se rodimo, različni umremo. Pa vendar imamo vsi nek skupni imenovalec, ki nas povezuje v skupnosti. Ta imenovalec je nedoločljiv in nedojemljiv. On je vse in hkrati nič. Od njega in njegovih vplivov je odvisno naše življenje. On nas ustvari in on nas uniči.

Ljudje smo kot vektorji. Vsi smo usmerjeni (pa ne istospolno pa te fore...), vsi živimo in delamo v upanju na nekaj. Nenehno se grebemo, teptamo drug drugega, da bi dosegli Tisto. Zakaj...? Zakaj se sploh naprezamo, zakaj se j*bemo v tri p*zde m*aterne? Zakaj? Na koncu tako ali tako vsi umremo in 'zaživimo' enako, ne glede na to koliko denarja smo nagrebli. Pod rušo smo enakopravni...

...

Danes nič posebnega. Celo uro francoščine sem se tresel, bal sem se namreč, da me ne bi vprašala. Nasprotno, med uro me je celo enkrat pohvalila. Paradoks.
Pri psihologiji spet nismo nič naredili. Celo uro (neproduktivno) spraševanje, ki nam je dalo izvrstno iztočnico za debato o smrtni kazni. Pestro je bilo še cel glavni odmor.
Spet je bil problem pri 'kemiji'. Preprosto se ne morem obvladati. Ne zdržim in ne morem poslušati teh glupih izjav gospe Diplomirane Kemičarke.
Brez komentarja...Moja razmišljanja ob učenju matematike.
Naj bo 2...

No comments: